Ενοχλήθηκαν ορισμένοι από τα σχόλια μας, για τα φτηνά ενοίκια και τιμές πώλησης κατοικιών στην πόλη μας

Την περασμένη εβδομάδα η naftemporiki.gr μία από τις πλέον έγκυρες οικονομικές εφημερίδες δημοσίευσε άρθρο σχετικά με τις τιμές ενοικίων και πωλήσεων κατοικιών στην Αττική και στην πόλη μας.

Το άρθρο εκείνο αναδημοσίευσε και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και στη συνέχεια η εφημερίδα μας.

Στο άρθρο αυτό εμφανίζεται η πόλη μας να είναι η φθηνότερη, μετά τα Άνω Λιόσια, περιοχή της Αττικής.

Έγραφε συγκεκριμένα η naftemporiki.gr:

“Στις πιο οικονομικές περιοχές για αγορά κατοικίας είναι, μεταξύ άλλων, τα Άνω Λιόσια (1.000 ευρώ/τ.μ)., η Αγία Βαρβάρα (1.083 ευρώ/τ.μ), τα Ταμπούρια-Αγία Σοφία (1.120 ευρώ/τ.μ), καθώς και περιοχές στο υπόλοιπο της Αττικής, όπως ο Ωρωπός (1.042 ευρώ/τ.μ) και η Σκάλα Ωρωπού (1.028 ευρώ/τ.μ)”.

Η εφημερίδα μας σχολιάζοντας το δημοσίευμα και δίνοντας τις αιτίες που κατά την άποψη της, η πόλη μας είναι στο κτηματομεσητικό χάρτη τόσο χαμηλά, έγραψε το παρακάτω σχόλιο:

“Με φθηνότερη περιοχή, εκτός των Άνω Λιοσίων, η Αγία Βαρβάρα κατέχει ένα ακόμα αρνητικό ρεκόρ.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η πόλη μας είναι η φθηνότερη για αγορά κατοικίας, από τις υπόλοιπες.

Και πως να μην είναι αφού σαν δήμος είναι γυμνός από δημόσιες υπηρεσίες όπως ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ, ΔΟΥ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΟΜΥ και με τα τόσα άλλα προβλήματα που κουβαλάει.

Με δρόμους ναρκοπέδια, με τρίγωνα ξερά και πλατείες χωρίς πράσινο, με ανασφάλεια, ναρκωτικά, εγκληματικότητα…”

Το σχόλιο μας ενόχλησε ορισμένους και άρχισαν να γράφουν “το μακρύ και το κοντό τους” κατά της εφημερίδας μας.

Εάν διαφωνούν με το άρθρο της naftemporiki.gr, και την αναδημοσίευση του από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, στην επίσημη ιστοσελίδα του, ας αντιπαρατεθούν με εκείνους.

Εάν διαφωνούν με το σχόλιο μας και τις αιτίες που κατά την άποψη μας, είμαστε σε αυτή τη θέση, ας μας πουν γιατί η πόλη μας είναι τόσο χαμηλά, δίνοντας τις δικές τους ερμηνείες και αιτιολογίες…